Over BITA4U

Onafhankelijk advies- en project management

Wat is BITA4U?

BITA4U is een onafhankelijk interim advies en projectmanagement bureau en is gespecialiseerd in de bijdrage van de IT organisatie te optimaliseren aan de bedrijfsdoelstellingen.

Waarom BITA4U?

Bedrijven halen onvoldoende waarde uit hun ICT. De belangen van de interne organisatie- en leveranciers blijken, meestal ongewild, te vaak een belemmering te zijn voor een maximale return on investment.

Daarom is BITA4U gestart. BITA4U zorgt ervoor dat organisaties de maximale waarde uit hun ICT weten te realiseren. Dit kan omdat BITA4U als spil tussen de organisatie en de ICT acteert en de business en IT op één lijn brengt.

Wat kunt u van BITA4U verwachten?

  • ICT Strategie ontwikkeling en vertalen naar concrete actieplannen
  • Vertalen van business behoefte naar ICT oplossingen
  • Realiseren van resultaten als projectmanager of Agile Scrum
  • Organiseren van de Informatie Management met behulp van BiSL of FSM
  • Opzetten van een Agile Scrum development organisatie

Remko Heethuis

Remko Heethuis

Remko Heethuis

Oprichter BITA4U

Na jarenlange ervaring in de ICT als professional, manager en directeur heb ik besloten als zelfstandig adviseur en projectmanager aan de slag te gaan. Mijn ervaring heb ik opgedaan aan zowel de kant van de leverancier (delivery) als aan de kant van de klant (demand). Mijn aanpak kenmerkt zich door een doelgerichte en transparante werkwijze. Hoewel ik een hands-on instelling heb, ben ik er wel van overtuigd dat dit alleen zinvol is als er een duidelijke stip aan de horizon is vastgesteld.